Zbor la Milano dus-întors cu doar 63€. Cel mai frumos cadou de mărțișor

Ce poate fi mai frumos pentru persoana iubită decât o vacanță de 4 zile în Milano, capitala modei. Martie este și luna în care celebrăm existența femeilor în viața noastră.

Un zbor dus-întors la Milano cu doar 63€ este o adevărată minune. De ce? Pentru că este în plin sezon al iubirii, al îndrăgostiților. Și când cererea este mare cu greu găsești o astfel de ofertă.

Zbor la Milano dus-întors cu doar 63€. Cel mai frumos cadou de mărțișor

Click pe imaginea de mai jos și vezi toate detaliile. Poți schimba data, poți înlocui ora zborului sau pur și simplu te poți delecta cu oferte variate oricând și oriunde.

Milano dus-întors la doar 63€

Lucruri de făcut în Milano

Alăturați-vă unui tur al patrimoniului și pătrundeți în lumea lui Leonardo da Vinci, la cea mai emblematică atracție turistică, Domul din Milano sau Castello Sforzesco. Nu ratați șansa de a explora și Pera din Milano (Teatro alla Scala).  Pentru recomandări personalizate, încercați ofertele de mai jos care pot veni în ajutorul dumneavoastră și ca prețuri și ca timp.
Cardul pentru toate obiectivele turistice si pentru transport mi se pare cel mai avantajos.

Castelul Sforzesco

Fostă reședința a Ducilor de Milano, fortăreața este construită din cărămidă roșie cu turnuri înalte și ziduri de apărare și a fost începută de Visconti în secolul al XIV-lea. Distrus aproape în totalitate în anul 1447, Castelul a fost refăcut de familia Sforza, ca reședința regală, ceea ce înseamnă că de-a lungul secolelor au fost implicați mulți arhitecți și designeri, inclusiv Leonardo da Vinci.

Revenind la ofertele de la tiqets, trebuie să știți vcă aici au prețuri pe jumătate față de cît veți găsi live, la fața locului. În plus de asta vă ajută să nu mai stați la cozi, să nu mai căutați ghișee și furnizori de bilete. Plecați într-o vacanță odihnitoare!

După cum vedeți mai sus la 13,5€ aveți și intrarea la Castel și ghidul digital, hartă și povestea locului. Asta cu afevărat nu se ratează! Dar de asemenea puteți achiziționa pachetul complet cu transport și vizitare a Domului din Milano, cea mai mare catedrală din nordul Italiei, Castelul Sforzesco…

Cina cea de Taină, Catedrala din Milano și Castelul Sforza: Bilet fără cozi + Tur pietonal

  1. Bilet fără cozi pentru a vedea Cina cea de Taină
  2. Bilet de acces fără cozi la Catedrala din Milano și la muzeu
  3. Acces prioritar la biserica San Maurizio al Monastero Maggiore
  4. Intrarea în curțile interioare și parc la Castelul Sforza
  5. Intrarea la Muzeul Pietei Rondanini a lui Michelangelo
  6. Tur de mers pe jos în grup mic în Milano
  7. Căști (dacă sunt mai mult de 5 participanți)

Biletul all inclisive face ca vacanța dumneavoastră să curgă armonios, fără grija organizării și a statului la cozi. Veniți doar în locul de întâlnire pe care îl punctăm mai jos pe hartă, în Piazzale Luigi Cadorna.

Să nu uit o variantă în care câștigați o zi în Milano cu doar 9€ în plus. Plecarea la 6:30 din București. Este vorba de doar 72€ pentru un zbor dus-întors, cu puțin peste varianta descoperită inițial. Cei care vor să petreacă mai mult în Milano, pot adăuga 45 de lei pentru o întreaga zi la dispoziția lor.

LA PAS PRIN LUME

Vă aștept și pe grupul nostru de facebook și pe pagina Magia Calatoriei.

Nu rata aceste povești, secrete și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *