Vești foarte bune de pe Via Transilvanica!

Am primit la redacție:
Chiar dacă de curând am primit diverse informații rele din teren despre porțiuni impracticabile de traseu, a venit momentul să vă anunțăm că partenerul nostru din Terra Dacica, Star Transmission & Star Assembly ne va ajuta să rezolvăm situația complicată de la calea ferată dintre județele Hunedoara și Caraș-Severin. După ce am anunțat problemele din teren, aceștia au fost primii care ne-au sunat și s-au oferit să ne ajute, lucru pentru care le mulțumim.
                                                                                             
De asemenea, deși am întâmpinat mari probleme în comuna Zăvoi, se pare că există deja o altă variantă prin care traseul poate să treacă, iar fotografiile de mai jos surprind acest lucru!
Deja ne facem bagajele și ne pregătim să plecăm săptămâna viitoare la recunoașterea porțiunii, pentru a ne convinge cu ochii noștri că această minune poate fi posibilă.
În următoarele săptămâni vom încerca să redeschidem porțiunea respectivă după ce vom interveni din nou acolo, însă de această dată nu doar cu curățarea vegetației, dar și cu așternutul unor straturi de piatră măruntă care să facă parcurgea plăcută pentru oricine.
Vă ținem la curent și sperăm ca aceasta să fie rezolvarea situației care ne-a întristat pe toți.
De asemenea, vă rugăm să nu uitați să votați Via Transilvanica pentru Public Choice Award 2023: https://vote.europanostra.org/
Instrucțiuni vot:
1. Votează întâi Via Transilvanica.
2. Alege și votează alte două proiecte.
3. Completează datele tale și o adresă validă de mail.
4. Intră în mail și validează înscrierea, dând click pe link-ul primit. Vot finalizat!

Nu rata aceste povești, secrete și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *