Trofeul STRAJA 2022 și EPIC SUNSET în MOMÂRLANDIA

STRAJA este un loc binecuvântat. Rar mai găsești în lume un loc în care să se împletească atât de armonios natura sublimă, istoria spectaculoasă, oamenii minunați și obiceiurile lor fermecătoare.

Perspectivele dezvoltării turismului în municipiul Lupeni sunt mari. Actualul primar, Lucian Resmeriță consideră că oferta de servicii pentru turiștii care ajung în municipiul Lupeni și  Straja trebuie diversificată. Fiind dotat cu mijloace de transport pe cablu, Lupeniul este interesant pentru turiștii care vor să ajungă  în această zonă.  Spre satisfacția turiștilor, Straja este o stațiune cu tarife pentru toate buzunarele, în plin proces de dezvoltare.

La finele acestei săptămâni va avea loc  Trofeul Straja 2022 – a unica etapă din acest sezon a Campionatului Național de Viteză în Coastă, ce va conta atât ca una de coeficient 2,  cât și una de coeficient 1, Maraton Straja, etc. În cadrul unei ședințe, consilierii locali ai municipiului Lupeni  au aprobat alocarea sumei de 15 .000 de lei, pentru organizarea acestui eveniment., organizat în premieră pentru Valea Jiului, Straja.

VINERI, 12 August 2022
13:00-19:00 • Verificări tehnice inițiale / Scrutineering (Str. Tudor Vladimirescu Street – parcarea de lângă Lidl near parking)
16:00-20:00 • Verificări administrative / Administrative checks (Cinema Cultural Lupeni)
20:00 • Fotografia Oficială / Official Photo (Primăria Lupeni City Hall)
20:15 • Prezentarea concurenților / Meet the competitors (Primăria Lupeni City Hall)
 SÂMBĂTĂ, 13 August 2022
08:00 • Închiderea circulației publice rutiere / Closing of the public road traffic
08:30 • CNVC – Recunoaștere 1 / 1st Reconnaissance
CNVC2 – Recunoaștere 1 / 1st Reconnaissance
10:30 • CNVC – Recunoaștere 2 / 2nd Reconnaissance
CNVC2 – Recunoaștere 2 / 2nd Reconnaissance
12:30-13:30 • Deschiderea temporară a circulației publice rutiere / Temporary opening of the public road traffic
14:00 • CNVC – Recunoaștere 3 / 3rd Reconnaissance
CNVC2 – Antrenament cronometrat / Practice
16:00 • CNVC – Antrenament cronometrat 1 / 1st Practice
CNVC2 – Concurs Manșa 1 / 1st Race
18:00 • CNVC – Antrenament cronometrat 2 / 2nd Practice
CNVC2- Concurs Manșa 2 / 2nd Race
20:00 • CNVC-2 – Festivitatea de premiere • Imediat după concurs manșa 2 / CNVC2 Prize giving ceremony (Cinema Cultural Lupeni)
20:00 • Deschiderea circulației publice rutiere / Opening of the public road traffic

Evenimentul este  organizat de Federația Română de Automobilism SportivAuto Blic Brașov , în parteneriat cu  Primăria municipiului Lupeni, Consiliul Județean Hunedoara și Asociația Pro Straja.

Și tot vineri, concurenții și turiștii care se află în Straja  sunt invitați să vadă  cel mai frumos asfințit, printre delicii și subtilități locale, cu LEONTIN, DJ ARROW și ANDI MOISESCU.

”Vă invităm să ne cunoașteți mai bine, să vă bucurați de un balmoș sau un tocan, cum numai LEONTIN știe să dreagă, la stână, să vă lăsați vrăjiți de aroma unei țuici de prune coapte, în tihnă sau a unei cornate strașnice, cum numai la măsuratul oilor mai poți be  Suntem onorați să vă facem cunoștință cum știm noi mai bine cu ținutul, cu vechii locuitori ai zonei, momârlanii, cu obiceiurile lor culturale și culinare și să trăim împreună emoția celui mai frumos asfințit” au transmis organizatorii. Accesul la Umbrella Bar, doar pe urcare, se va face cu telescaunul.

Nu rata aceste povești, secrete și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *