STRAJA va fi în acest weekend polul distracției  la  WINTER FUN  și WINTER KISS

Winter Fun powered by Kaufland România revine cu ediția a doua în 2022, un proiect parte a programului ”Bucurie în Mișcare” care împlinește anul acesta  zece ani de existență.

”După experiența Winter Fun 2021, când timp de două  luni și jumătate am adus bucuria mișcării iubitorilor de sporturi de iarnă de pe pârtia din Sinaia, anul acesta proiectul va ajunge în șase  stațiuni de ski cu mai multe jocuri și competiții, în perioada februarie-martie 2022” anunță organizatorii.

Bucurie in Mișcare este un proiect de promovare a sportului și mișcării în comunitate, demarat de Asociația 11even din Cluj-Napoca în anul 2012. Bucurie în Mișcare este un proiect de promovare a sportului și mișcării în comunitate, demarat de Asociația 11even din Cluj-Napoca în anul 2012. De atunci, și până în prezent, proiectul a fost implementat în peste 25 de orașe din România și în Chișinău, Moldova, reunind zeci de mii de participanți. Bucurie în Mișcare este un spațiu care integrează idei de jocuri și metode simple de a face mișcare, menite să-i ajute pe participanți să se inspire și să aleagă mișcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie. Bucurie în Mișcare își propune să aducă împreună copii și părinții, tineri care împărtășesc aceleași pasiuni, într-un eveniment viu, extrem de ofertant.

 

”Prima stațiune în care ajungem anul acesta, între 12-13 februarie, se află în inima Munților Vâlcan, la o altitudine de 1445 m și oferă iubitorilor de sporturi de iarnă acces la 26 km de domeniu schiabil. Este vorba de Straja, o stațiunea de top mult căutată acum de iubitorii sporturilor de  iarnă. Te așteptăm în weekend pentru activitățile iernii și bineînțeles pentru cele două evenimente Winter Fun și Winter Kiss” transmit cei care organizează concursurile . Concursul de schi va avea loc pe pârtia Baloo, sâmbătă, traseul va cuprinde 12 porți de slalom, cu plecare de la ultimul stâlp de telescaun de dinainte de debarcare și este destinat copiilor cu vărste cuprinse între 7-15 ani, dar și cuplurilor. Startul în concurs pentru copii se va da la orele 11.00, premierea având loc la orele 11.45.

La cupa de schi pentru cupluri se pot înscrie perechi, cu vărsta de peste 16 ani. Startul în concurs  pentru cupluri se va da de la  la orele 12.00, iar premierea va avea loc după orele 12.45. Înscrierile se fac sâmbătă, 12 a.c. februarie, între 10.00 – 10.45 la corturile Bucurie în Mișcare – Winter Fun (start pârtia Baloo).

Iar sus în munte, gașca de la Winter Kiss va întreține atmosfera de la Apres Bar. BAD & BOUJEE și DJ Emil Safta vor întreține atmosfera pe terasă! Rămâne să îți aduci și tu gașca ta și să ne distrăm împreună!!”

Unul dintre sponsori  Wet Hard Seltzer a pregătit premii super cool: boxe portabile, căști wireless , baxuri de Wet și polare. Remember:  It’s better wet than frozen! Evenimentele sunt organizate în colaborare  cu Complex Montana  Straja și  Pensiunea Dor de Munte Straja

Nu rata aceste povești, secrete și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *