Rome2Rio – Cel mai bun site cu care găsești transportul ideal în câteva minute

Să te afli într-o țară în care nu cunoști cu ce să ajungi din orașul x în localitatea y devine o mare problemă. Poți pierde timp prețios din vacanța ta, poți da bani foarte mulți aruncându-te într-un taxi. deși există multe variante care iți luminează sejurul oriunde te-ai afla în Europa sau chiar în lume.

Rome2Rio – Cel mai bun site cu care găsești transportul ideal

Vom vorbi în viitor despre minunatele carduri de călătorie care au o durată de 24 de ore și cu ele mergi și pe tren și pe vapor și pe autobuz. Preturile diferă de la țară la țară, între 21 € și 25€. Poți cumpăra din aeroport un card, de exemplu doar pentru autobuze și el te poate costa 20€ pe săptămână. Asta este un adevărat chilipir.

Dar sunt și situații când nu te încadrezi în toate acestea și ești nevoit să apelezi la Rome2Rio. In opinia noastra este cel mai bun site de transport, complet si descriptiv.

Cel mai bun site cu care găsești transportul ideal

Sigur că dacă ești în Italia și vrei să ajungi repede la o destinație alegi Frecciarossa. Eu am mers cu el mai în toate marile orașe, Brescia, Milano, Bologna, Firenze, Roma, Catania, Napoli.

Trenurile FRECCIAROSSA circulă în toată Italia, atingând o viteză maximă de  300 km/h;  ele aleargă direct în  inima celor mai importante orașe,  scurtând timpul călătoriei.

Alegerea unui tren Frecciarossa înseamnă că pasagerii se pot baza pe conexiuni frecvente, plecări și sosiri în centrele orașelor și pe acoperirea regională în orașele mari, permițându-vă să alegeți cea mai convenabilă stație pentru nevoile dvs.

Problema la săgeata roșie este prețul un pic mai ridicat dar face toți banii, cum spunem noi, românii. În general Trenitalia, oferă cel mai bun transport feroviar, și cu prețuri minime în condiții excelente și viteze de peste 150km/h.

O să continuăm subiectul transportului în funcțe de apă, cer, pământ și mai ales țări. Dar acum vă invit să faceți o explorare pe Rome2Rio, încercați și simulați câteva căutari și veți fi uimiți de soluțiile primite acolo.

Nu rata aceste povești, secrete și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *