Roma – Rezervă din timp bilete la principalele atracții: Colosseum, Muzeul Vatican, Capela Sixtină, Castelul Sant-Angelo

Dacă ai ajuns în Roma fără bilete rezervate riști să pierzi cea mai mare parte a timpului la cozi interminabile. În loc să te bucuri de unicitatea atracțiilor turistice ajungi să-ți dai seama că nu mai ai cum să intri ci va trebui să vii a doua zi dimineață.

Roma Rezervă din timp bilete la principalele atracții
Je, mă certam cu telefonul. Podul peste Tibru, Castelul Sant Angelo.

Sunt cazuri și cazuri, după noroc, dar de ce să nu te asiguri din timp când majoritatea prietenilor noștri fac aceste achiziții încă dinaintea plecării în vacanță.

De ce? Pentru că economisesc și timp și bani

Poate nu știați dar unele dintre bilete sunt la prețuri mai mari acolo decât aici, online. Eu și Oana am avut rezervat câte un Card Turistic.

Oana, Fontana di Trevi https://www.magiacalatoriei.ro/fontana-di-trevi-construita-in-30-de-ani-pe-un-apeduct-cu-o-vechime-de-peste-2000-de-ani/

La întoarcere Oana a scris un articol foarte tare despre Fontana di Trevi pe care il puteti citi aici.

Am intrat cu cardul rezervat online la principalele atracții turistice, Colosseum, Vatican, Capela Sixtină, Forumul Roman și Castelul Sant-Angelo. In plus de-asta la pretul biletelor de-acolo, am economisit câte 60 de euro de persoana deci 120 de euro amandoi.

Ce înseamnă o economie de 600 de lei?

Păi cu 600 de lei poți să stai două zile în plus la Roma, dacă vorbim de cazare, sau o zi în plus, două persoane cu masă și cazare asigurate. Cazare bună spre foarte bună și meniu după pofta inimii. Și vă bucurați de Orașul Etern, a propos, citiți aici lucruri pe care nu le știați despre Colosseum (mistere, secrete îngropate sub ruinele celui mai vizitat punct turistic din lume).

Au avut loc într-adevăr evenimentele descrise în filmul Gladiator?

Au fost luptele de gladiatori la fel de sângeroase pe cât se crede?

Gladiatorii au fost sclavi?

Roma – Rezervă din timp bilete la principalele atracții

2. Vatican Museums
3. Rome: Skip-the-Line Entry Ticket for Castel Sant’Angelo
Acestea fiind spuse fiți mereu cu un pas înaintea celorlalți! Rezervă acum ca să nu mai ai nicio grijă acolo. Sunt cordoane diferite, dumneavoastră veți intra la toate atracțiile turistice pe un culoar separat de cel la care zeci, poate sute de oameni stau la coadă. Și vă privesc cu invidie pentru că vor cumpăra și mai scump și vor sta la cozi imense.

Nu rata aceste povești, secrete și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *