Liber la vizitarea de obiective turistice, în weekend la Brașov

Cele șapte  locații expoziționale din Noaptea Europeană a Muzeelor,  care aparțin municipalității,  vor fi deschise și în următoarele două weekend-uri din luna mai, pentru a le permite și celor care nu au mai avut timp să intre,  să se bucure de munca artiștilor brașoveni.

„A fost o primă ediție a Nopții Muzeelor la care a participat și primăria în calitate de organizator, a fost o ediție care a depășit așteptările în ceea ce privește numărul de vizitatori, și având în vedere succesul de care s-au bucurat toate aceste locații, vrem să le oferim posibilitatea tuturor celor care nu au reușit în cadrul evenimentului să se bucure de creațiile artiștilor brașoveni.

De aceea, împreună cu voluntarbv.ro, cei care ne-au ajutat și în Noaptea Muzeelor, vom deschide și în următoarele două weekend-uri turnurile, bastioanele și Banca de Cultură. Desigur, intrarea va fi, la fel ca și în Noaptea Muzeelor, gratuită. Le mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil acest eveniment“, a spus Flavia Boghiu, viceprimarul municipiului Brașov.

Banca de Cultură Apollonia, Turnul Alb, Turnul Negru, Poarta Ecaterinei, Turnul Artelor, Turnul Funarilor, Turnul Lemnarului sunt locațiile ce vor fi deschise, sâmbătă și duminică, 20-21 și 27-28 mai 2023, între orele 12.00 și 18.00, pentru a permite publicului să se bucure de expozițiile atent pregătite de artiștii brașoveni.

Nu rata aceste povești, secrete și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *