Hotel Vanini, Nessebar – Cea mai bună ofertă a sezonului pe litoralul Bulgariei

Hotelul VANINI este situat în partea nouă -orașul nou- a Nesebarului, la 150 de metri de plajă si la 50 m de centru. Este în patrimoniul UNESCO, CONSIDERAT UNA DINTRE CELE MAI IMPORTANTE AȘEZĂRI DIN EUROPA. Orașul vechi datează dinainte de Hristos cu o mie de ani, deci de aproximativ 3000 de ani. Din acest punct de vedere este cea mai veche așezare de la Marea Neagră.

 

Oficial Media - Hotel Vanini, Nessebar - Cea mai bună ofertă a sezonului pe litoralul Bulgariei
Oficial Media – Hotel Vanini, Nessebar – Cea mai bună ofertă a sezonului pe litoralul Bulgariei

 

Cine a venit o dată în Nessebar va continua să își petreacă vacanța aici aproape an de an. Dar dacă mai întâlnești o gazdă precum Yana, buna și sensibila proprietară a hotelului Vanini, mai-mai că îți vine să nu mai pleci, ai face orice să prelungești sejurul. Yana ne-a așteptat cu petale în cupe frumos clorate, cu flori de lotus, cu o atmosferă mirifică creată de sufletul ei de artist.

Hotel VANINI, cea mai bună ofertă a sezonului

Să vă mai spunem că Hotelul Vanini oferă condiții de cazare și mic dejun de o calitate excepțională și la un preț extrem de mic, ceea ce face din această locație o alegere perfectă și nu este de mirare că hotelul este mereu plin. Drept pentru care ne puteți contacta în comentariile de pe facebook sau chiar la articolul de față. Spațiul și stațiunea se pretează pentru orice vârstă, pentru tineri, pentru familii cu copii precum și pentru prietenii noștri de vârsta a treia. Nu ratați această ocazie fantastică, este suficient să tastați pe google ”Hotel Vanini” și veți rezerva la un preț incredibil vacanța mult visată.

Mai aveți încă două luni în care să ajungeți la Nessebar, să vă bucurați de plajele de la sud și nord de-a lungul țărmului. Obiectivele cultural istorice abia veți putea să le cuprindeți într-o zi sau poate două. Dacă doriți distracție și divertisment aveți la dispoziție cluburi, discoteci, plaje în Sunny Beach și până spre Ravda. Mijloace de transport la fiecare sfert de oră în toate direcțiile, sporturi nautice și parcuri de distracții.

Oficial Media - Hotel Vanini, Nessebar - Cea mai bună ofertă a sezonului pe litoralul Bulgariei
Oficial Media – Hotel Vanini, Nessebar – Cea mai bună ofertă a sezonului pe litoralul Bulgariei

Oana și Yana. Ce frumos sună. Fetele au legat o prietenie care la despărțire a fost generatoare de lacrimi. Nu avem atâta spațiu să descriem în cuvinte sau poate chiar nu mai există cuvinte pentru experiența minunată de care am avut parte la Hotel Vanini. Mulțumim, Yana! Deja ne este dor de tine.

Structura de cazare:

Hotel VANINI ofera oaspetilor cazare in 3 apartamente si 10 camere duble. Camere duble (18 mp): două paturi (un pat ansamblu), cabină de duș/cadă, televizor (SAT), frigider, aer condiționat, balcon. Balcoanele sunt adevărate terase cu masuta si scaune, cu grilaj pentru uscat rufe.

Servicii si facilitati:

Hotel VANINI dispune de restaurant cu o terasa, se pot organiza excursii de-a lungul coastei Mării Negre, excursii cu barca. Sevicii: spălătorie, room service, calcat, fax. In apropierea hotelului se afla un spitaloficiu postal, magazinerestaurantediscotecipizzerii. La o sută de metri se află aleea cu cel mai mare bazar din localitate.

Galerii foto:

Super-ofertă!!! Hotel Vanini de la 35 euro/noapte cu mic dejun inclus pentru 2 persoane

 

Nu rata aceste povești, secrete și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *