FESTIVALUL OAMENILOR DE ZĂPADĂ LA STRAJA

La finele acestei săptămâni, sâmbătă, 19  februarie,  va fi organizat  în stațiunea Straja tradiționalul FESTIVAL AL OAMENILOR DE ZĂPADĂ, care va aduce la start cu siguranță,  mulți competitori.

”Pot să spun că suntem mulţumiţi că staţiunea noastră a devenit un reper pentru iubitorii sporturilor de iarnă şi că putem să le oferim tot ceea ce-şi doresc: pârtii bune, condiţii de petrecere a timpului liber, distracţie şi veselie. Se anunţă  weekend-uri  pline de distracţie. Avem zăpadă din plin şi credem că voia bună va încălzi atmosfera. Câştigătorii competițiilor de schi și nu numai, vor fi răsplătiţi cu premii. Ne bucurăm că din ce în ce mai mulţi turişti preferă staţiunea noastră, iar astfel de competiţii şi evenimente, sunt adevărate cărţi de vizită pentru promovarea zonei Straja.

Festivalul Oamenilor de Zăpadă  a devenit deja o tradiţie în staţiunea noastră. Sperăm ca şi anul acesta să atragă mii de turişti şi aşteptăm concurenţii, indiferent de vârstă. Trebuie să aibă doar imaginaţie, răbdare şi perseverenţă. Juriul se va deplasa ca şi în anii trecuţi prin toată staţiunea, va fotografia toate lucrările şi va desemna câştigătorii” a ţinut să declare, Emil Părău, iniţiatorul şi organizatorul celor mai multe dintre competiţiile care vor avea loc în staţiunea Straja.

În Straja este zăpadă din belșug, vremea  se anunță una  acceptabilă dar, cei care administrează domeniul schiabil și salvamontiștii vin  ei și cu unele recomandări din punct de vedere al conduitei pe pârtie,  pentru evitarea unor evenimente nedorite care, din păcate, au fost numeroase în ultimele weekenduri, și nu numai. ”Având în vedere, gradul ridicat de încărcare cu turiști al domeniului schiabil, riscul crescut de producere a avalanșelor, și numărul mare de evenimente ce se înregistrează constant, până la finalul sezonului de iarnă, salvamontiștii vor rămâne zilnic, cu efective dimensionate corespunzator, de serviciu pe domeniile de practicare a sporturilor de iarnă și in cabinetele medicale ale bazelor și posturilor Salvamont.  Nu uitaţi, echipele Salvamont sunt singurele structuri care deţin competenţa legală, personal pregătit profesional şi atestat pentru a interveni în soluţionarea accidentelor montane în care sunt implicate persoane cu afecţiuni medicale. Apelaţi cu încredere la prietenii dumneavoastră de pe cărările munţilor  SALVAMONT!”au ținut să transmită și salvatorii montani din Lupeni.

 

Citește și:

Presa liberă nu este ”alternativă”. Fără presa ”nevândută” nimeni nu ar fi aflat niciodată realitatea

Alexandru Rafila despre restricții: Până la Sărbătorile de Paște vom avea o viață relativ normală

Avocat Piperea, decizia CCR: Am avut birocrați, tehnocrați și politicieni deosebit de proști

CCR a decis că obligativitatea măştii de protecţie e neconstituţională. Amenzile ar putea fi anulate

Milioane de decese, milioane de familii distruse, milioane de copii fără copilării

Va salva Putin elita mondială de furia populară? Piua! Pauză de război cu braveheart Gheorghiță

Asuprire, politică, umilire, voturi, eliberare și prostie mai multă decât minciună

Nu rata aceste povești, secrete și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *