Deva Nouă” – un oraș în oraș

Un nou cartier se va construi în curând în municipiul Deva, și se va numi „Deva Nouă”, și după cum spunea însuși primarul Devei, Florin Oancea, acesta va fi de fapt, un oraș în oraș. Noul cartier se va construi pe un teren de 900 ha, creîndu-se astfel o dezvoltare urbană în 10-15 ani. Și asta o spunea chiar primarul municipiului de la poalele cetății:
“Cartierul “Deva Nouă” a început cu un parteneriat între Primăria Municipiului Deva și Episcopia Devei și a Hunedoarei, sub coordonarea căreia vor fi construite un centru pentru persoanele vârstnice, o clinică paliativă, o școală cu clasele 0-12, iar lucrările la noua mânăstire sunt deja destul de avansate.
Tot în “Deva Nouă”, care se va întinde pe 900 de hectare, vor fi zone de case, de blocuri, zone verzi, de relaxare și magazine.
Vreau să precizez un lucru.
Biserica nu este doar un lăcaș de cult, ci și un veritabil fenomen social care are în grijă persoane de toate vârstele aflate în nevoie, un fenomen care creează locuri de muncă si contractează permanent lucrări cu societăți comerciale care au la rândul lor angajați și plătesc taxe și impozite statului român. “

Nu rata aceste povești, secrete și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *