Descoperă frumusețile continentului asiatic și minunile sale. Top 4 destinații din Asia

Asia este cel mai mare continent de pe planeta noastră și are locuri care te întâmpină cu peisaje uimitoare, pline de culoare și de un farmec aparte. Mai mult, aici vei descoperi o istorie ce datează din cele mai vechi timpuri și unele din cele mai civilizații ale lumii. Vei găsi foarte multe monumente istorice și religioase, populare pe internet, de care cu siguranță ai auzit măcar o dată. În rândurile ce urmează, îți vom prezenta cele mai cunoscute și îndrăgite destinații din acest loc, pe care ar trebui și tu să le vizitezi cât mai curând.

top 4 destinații din Asia

Iată top 4 destinații din Asia:

 1. Thailanda

Această țară este cunoscută pentru peisajele sale tropicale, vechile temple, mâncarea delicioasă, dar și pentru îndrăgiții elefanți. Dacă ajungi în acest loc, nu ai voie să ratezi o plimbare pe spatele unui astfel de animal. În plus, vei găsi și plaje cu nisip fin și ape perfect curate pe insule, precum Phuket sau Krabi. Aici vei mai avea parte și de mâncăruri tradiționale delicioase, de străzile aglomerate ale orașelor, unde vei fi întâmpinat de oameni prietenoși și ospitalieri, astfel, având parte de o vacanță de neuitat.

top 4 destinații din Asia

  1. China

O altă destinație foarte populară printre preferințele oamenilor este chiar țara natală a celebrului actor Jackie Chan. Cu siguranță ai auzit măcar o dată de Marele Zid, de orașele Hong Kong și Shanghai, dar și de Armata de Teracotă.  Dacă și tu vrei să descoperi misterele acestei țări, alege un circuit în China, cu ajutorul celor de la karpaten.ro, pentru a avea parte de cel mai reușit concediu. Mai mult, aici mai poți găsi și piețele tradiționale, mâncarea stradală foarte gustoasă, dar și niște peisaje uimitoare, care îți vor tăia respirația.

  1. Coreea de Sud

„Țara dimineților liniștite”, așa cum mai este denumită, Coreea de Sud s-a făcut foarte cunoscută, în ultimul timp, prin celebrul gen muzical, K-POP. Aici vei regăsi o combinație foarte reușită  între tradiții și modernism, de la templele istorice și palatele regale din Seul, până la tehnologia avansată din cartierele noi, cum ar fi Gangnam. Bucătăria coreeană te va surprinde cu preparate delicioase precum kimchi sau bulgogi, iar piețele aglomerate și străzile pline de energie îți vor da și ție un vibe extraordinar.

  1. Japonia

Nu în ultimul rând, Japonia sau „Țara soarelui răsare”, este cunoscută, pentru celebrele animeuri, dar și pentru tehnologia avansată, pe care aceștia o dezvoltă regulat. Tokyo este unul dintre cele mai populare orașe ale acestei țări, care te întâmpină cu grădini minunate, temple antice, dar și cluburile și petrecerile de seară. Mai mult, dacă ajungi în acest loc trebuie să mergi în cartierul Gion, unde lumea gheișelor este încă vie, acesta fiind cel mai tradițional cartier din Kyoto. În plus, trebuie să explorezi și muntele Fuji sau grădinile frumoase de cireși, mai ales în luna mai, când toți sunt înfloriți, iar japonezii au un festival dedicat acestora.

Padova- orașul lui Galileo Galilei și al sfântului Anton. Știați că este unul dintre cele mai bogate orașe italiene?

Ți-ai făcut bagajul? Ce trebuie să știi despre Cehia

În concluzie, dacă vrei să-ți faci vacanța în Asia, trebuie să iei în calcul destinațiile prezentate mai sus. Acest continent îți va oferi peisaje memorabile, o istorie bogată și tradiții care cu siguranță te vor fascina. Tu în ce țară din Asia vrei să ajungi?

Nu rata aceste povești, secrete și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *