Dai bani puțini dar plătești un preț mare! Secrete de călătorie

Secrete de călătorie se vrea a fi o categorie de recomandări care întotdeauna au trecut testul practic. Alergăm după oferte și superoferte și chiar noi le sugerăm pe unele dintre ele (selectate). Dar există și acea capcană în care cad turiștii la început de drum, capcana costurilor reduse dar pentru care ajungi să îți dai seama că ai plătit prea mult. 😀 Paradigmă? Nu.

Vă enumeram în capitolul trecut cele mai frecvente patru capacane:

  1. Orele de zbor atât la plecare cât și la întoarcere.
  2. Costurile de transport de la aeroport la locul de cazare.
  3. Starea vremii în perioada vacanței.
  4. Alte nevoi personale (bagaj, obiective, loc preferențial)

Pentru cine a ratat articolul precedent il poate citi integral aici. El facea referire la punctul numarul unu, și anume orele de zbor la plecare si intoarcere, care pot reduce din cele 3 zile aparente, la o singura zi concreta de vacanta. Dar sa mergem mai departe cu o alta capcana low-cost.

Aici puteti rezerva zboruri la preturi de neratat!

Secrete de calatorie – transport de la aeroport la locul de cazare

Ne bucurăm ca niște copii când reușim să găsim o ofertă tentantă. Suntem luați de val și achităm rapid biletele ca să nu ratăm această ”ocazie unică”.

Și totuși trebuie să luați în calcul că operatorii în turism nu trebuie să piardă niciodată și tot ceea ce ei vă oferă cu statut de mega-super-promoție are un viciu ascuns pe care îl veți detecta abia la fața locului. Unul dintre ele este transportul de la aeroport la locul de cazare. Dacă ați aterizat în Ebische (Ibiza) și cazarea este la San Antonio veți adăuga automat la cei 1000 de ron exact incă pe atât pentru transfer la sosire și plecare mai ales dacă vă aflați în intervalul orar 23:00-5:00. Exemplele pot fi și mai dure financiar în Iordania, unde dacă ai ratat singurul autobuz rămâne doar soluția taxiului.

Secrete de calatorie

În sens invers aceeași problemă: cazarea! Atenție că o cazare mai ieftină cu 30$ pe noapte vă poate costa la buget mai mult cu 50$. Dacă luați în calcul distanța față de obiectivele dumneavoastră și dați dus -întors 50$ de persoana, impreuna cu partenerul veți cheltui 100$ pe zi. Deci în loc să economisiți 30$ așa cum ați crezut când ați ales hotelul ieftin, de fapt pierdeți 70$ pe zi. Socotiți că la un sejur de 5 nopți cheltuiți cu 350$ mai mult alegand varianta ”ieftină”, decât dacă ați alege varianta mai scumpă cu 30$ pe noapte și v-ar rămâne 350$ la buget  pentru o altă vacanță.

Florența cel mai frumos oraș din lume

Fa o rezervare acum la zboruri ieftine

Nu rata aceste povești, secrete și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *