Cum să economisești bani când călătorești în Munchen?

Munchen este un oraș frumos și interesant din sudul Germaniei. În ultima săptămână a lunii septembrie, acolo începe sărbătoarea anuală Oktoberfest. Timp de trei săptămâni în capitala bavareză, turiștii și locuitorii se bucură de muzică, tradiții, bere și mâncare tradițională.

călătorești în Munchen

München impresionează și prin bijuteriile sale arhitecturale. În timpul șederii tale, merită să vizitezi Catedrala Sfintei Fecioare Maria întreținută în stil gotic târziu. Noua Primărie și Palatul Nymphenburg merită și ele o privire.

Orașul oferă turiștilor numeroase parcuri și grădini fabuloase. Pentru a te odihni puțin după o plimbare lungă, poți merge la Grădina Engleză, în partea de sud este un parc oraș, în timp ce în partea de nord este o pădure misterioasă. Este locul perfect pentru o plimbare relaxată cu bicicleta în compania prietenilor sau pentru o halbă de bere rece, care este servită în grădina de bere situată în parc.

Dar cum să economisești atunci când vrei să călătorești în cel mai scump oraș german?

Planifică din timp călătoria spre Munchen

Dacă ai stabilit deja că vrei să ajungi în Munchen, ai mai multe opțiuni de transport, printre care avionul, trenul, autocarul sau mașina personală. Indiferent ce opțiune ai alege, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să planifici din timp și să plătești mijlocul de transport cât mai repede.

Totuși, unul dintre cele mai convenabile moduri de a ajunge în Munchen este cu autocarul, căci există curse București Munchen zilnice care te vor duce până la adresa dorită. O firmă precum Romfour oferă prețuri competitive și autocare cu dotări moderne, pentru o călătorie în condiții de maximă siguranță.

Urmărește ofertele firmelor de transport

Există pe piață numeroase firme de transport care oferă curse spre Munchen, dar nu toate oferă condiții bune, iar dacă prețurile sunt mari, acest lucru nu înseamnă că vor exista și avantaje de vreun fel.

Dacă ești în căutarea unei modalități avantajoase de a ajunge din România în Munchen sau pe ruta de întoarcere, compania Romfour este specializată în organizarea transporturilor de ani de zile și oferă servicii complete pentru cei mai pretențioși pasageri. Alege această firmă de transport, alătură-te pasagerilor și bucură-te de un transport confortabil la un preț mic.

Autocarele pe care le oferă sunt o modalitate de a ajunge convenabil la destinație, fără a suporta costuri mari! Scopul principal este satisfacția pasagerilor, de aceea compania se concentrează pe mai multe elemente cheie, inclusiv pe o flotă modernă, siguranța călătoriilor și prețuri competitive.

Alegând o călătorie România Germania de la Romfour, poți fi sigur că serviciul va fi la cel mai înalt nivel – acest lucru este confirmat de pasagerii care călătoresc în mod regulat pe rutele acestea.

Alege să călătorești mai ieftin cu autocarul

Munchen și Bavaria au multe atracții turistice interesante. Aici operează și numeroase companii. În plus, mulți români au aici familie și prieteni. Indiferent de scopul pentru care vrei să ajungi în Bavaria, o poți face fără probleme cu autocarul.

Romfour are o flotă modernă de autocare – acestea sunt vehicule ale producătorilor recunoscuți, complet echipate pentru a asigura confortul călătoriei și inspectate periodic. Aerul condiționat asigură confortul călătoriei în timpul verii, WiFi gratuit și alte dotări moderne îți permit să petreci timp de calitate pe tot parcursul călătoriei, iar scaunele rabatabile te ajută să te relaxezi.

Serviciul de transport persoane se adresează pasagerilor individuali și grupurilor organizate, iar serviciile de transport de la adresă la adresă sunt un mare plus. Toate acestea fără costuri suplimentare!  După cum poți vedea, compania se concentrează pe furnizarea de servicii la cel mai înalt nivel. De aceea, cu Romfour poți ajunge cu ușurință la destinație – rapid, ieftin, confortabil și în siguranță!

Nu rata aceste povești, secrete și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *