Capcane low cost. Uneori dai bani puțini dar plătești un preț mare! Secrete de călătorie

Secrete de călătorie se vrea a fi o categorie de recomandări care întotdeauna au trecut testul practic. Alergăm după oferte și superoferte și chiar noi le sugerăm pe unele dintre ele (selectate). Dar există și acea capcană în care cad turiștii la început de drum, capcana costurilor reduse dar pentru care ajungi să îți dai seama că ai plătit prea mult. 😀 Paradigmă? Nu.

Zboruri ieftine pentru care plătești enorm

Din debut vreau să vă spun că este absolut normal să căutăm cele mai ieftine zboruri. Dar atunci când am selectat o parte dintre ele trebuie să ținem cont de niște factori pe care îi voi enumera mai jos:

  1. Orele de zbor atât la plecare cât și la întoarcere.
  2. Costurile de transport de la aeroport la locul de cazare.
  3. Starea vremii în perioada vacanței.
  4. Alte nevoi personale (bagaj, obiective, loc preferențial)

Orele de zbor atât la plecare cât și la întoarcere

Sună bine 60 lei un zbor la Madrid, aproape neverosimil. Și totuși atât costă un zbor la Madrid la data menționată. Dar nu vă grăbiți înainte de a vedea cât costă un zbor de întoarcere Madrid-București. Este posibil să fiși surprinși ca după 2 zile de vacanță zborul de retur să coste 1500 lei. Veți zice lasă că găsesc eu din alt aeroport cu altă companie.

Aici puteti rezerva zboruri la preturi de neratat!

Și o sa căutați dar spre mirarea voastră nu va fi sub 2000 de lei. Cum legile lui Murphy funcționează și în traveling, deși vă imaginați că o sa stați o zi sau două în plus la cazare și că veți vizita mai multe obiective, afșați că deja biletul a ajuns la 2500lei. Comcluzie: Setati obligatoriu zborul dus-intors incă de la început pentru a nu plăti o avere pe așa-zisul low-cost.

Secrete de călătorie

Secrete de călătorie

O altă capcană este cea a spațiului aerian mai liber, fără aglomerații pe pistele de aterizare sau zboruri intermediare de repoziționare pentru linii principale. Aceste date sunt puțin mai tehnice și nu e necesar să le memorați dar o sa vă explic despre ce este vorba.

Aveți un weekend liber și ați găsit bilet la Oslo dus-intors la numai 250 lei cu o durata de 3 zile. Este fantastic! 😁 Decolarea are loc la ora 19:00, aterizați la 21:00 (sunt cu o ora in urma) mergeti la cazare rupți de drum, nu ați vizitat nimic, nici nu ați văzut pe unde a trecut autobuzul că era noapte, dați 500 lei …că dormiți la Oslo. a doua zi mai dați 500 la același hotel și vă bucurați pe deplin de frumusețile capitalei Norvegiei. A treia noapte încă 500 de lei, dar atenție că intoarcerea este la 6:00 dimineata si pentru zborul de îmbarcare la 4:00 am trebuie sa fiți la aeroport așa că veți lua un taxi, 250 de lei si faceti checkin la ora 3 noaptea. 🤔

Fa o rezervare acum la zboruri ieftine

Nu-i așa că sună bine chilipirul de 250 lei 3 zile la Oslo?😁 În realitate ați dat 20 de milioane din alea vechi pe doar o zi la Oslo,🤔 și nedormiți și dezamăgiți și fu…găriți și cu banii luați. Deci mare atenție la orele de zbor ca să nu dați o căruță de bani doar ca să nu dormiți în patul vostru de-acasă.

Hotel Vanini, Nessebar – Cea mai bună ofertă a sezonului pe litoralul Bulgariei

Florența cel mai frumos oraș din lume

Nu rata aceste povești, secrete și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *