5 zile în Salonic la apartament generos în centrul orașului. Doar 125 Euro zbor + cazare

O ofertă de vacanță în Salonic greu de refuzat pentru iubitorii de călătorii, cu o cazare generoasă în apartament cu salon, dormitor, doua băi, bucătărie și balcon. Chiar în centrul celui de-al doilea oraș elen.

După Atena. orașul cel mai încărcat de istorie și cultură, dar și al doilea ca mărime, Salonic oferă o multime de obiective turistice, o gamă  diversă pentru petrecerea timpului și foarte posibil și câteva zile de plajă.

5 zile Salonic 125 euro zbor + cazare de persoană

Obiective: Piața Aristotelous a fost construită la sfârșitul secolului al XIX-lea, în stil neoclasic, și a fost numită după faimosul filosof grec Aristotel. Este una dintre cele mai mari piețe din Grecia, cu o suprafață de aproximativ 12.000 de metri pătrați.

Ano Poli este orașul istoric vechi, cunoscut sub numele de Orașul de Sus, datorită locației sale de vârf. Orașul superior poate fi găsit de la Odós Olympíados, strada curbată care leagă orașul inferior de la nord până la zidurile vechi ale orașului și cetatea. Acest cartier atmosferic este caracterizat de străzile sale abrupte, înguste și de aleile pietonale. Numeroase fântâni ale erei otomane dezvăluie influența turcă a cartierului.

Pentru mai multe detalii despre Salonic lăsăm mai jos articolul cele 7 minuni de neratat când ajungi în orașul elen.

5 zile Salonic 125 euro zbor + cazare
5 zile Salonic 125 euro zbor + cazare

Cazarea la Konstantinos’s Luxury Studio

Konstantinos’s Luxury Studio oferă un apartament generos la doar 148 euro pentru două persoane.

Situat la 800 de metri de Biserica Agios Dimitrios din Salonic, acest apartament cu aer condiționat are balcon. Unitatea este la 1,4 km de Piața Aristotelous și chiar vizavi de o stație de autobuz. Chicineta este dotată cu un cuptor. Este oferit un TV cu ecran plat. Rotunda și Arcul lui Galerius se află la 1,6 km de studioul de lux al lui konstantinos, iar Muzeul Luptei Macedonene este la 1,6 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Salonic, situat la 14 km de proprietate.

Cuplurilor le place în special locația — au evaluat-o cu 8,1 pentru o călătorie de două persoane.

Zborul dus-intors și cazarea pentru perioada 26-30 octombrie 2023 – 102+148=250 euro pentru 2 persoane. Pentru rezervare zbor click pe foto reprezentativă. Bucurați-vă de 4 nopți în Salonic la doar 125 euro de persoană!

Cele 7 minuni de neratat – Ce vizitam in Salonic

Nu rata aceste povești, secrete și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *