3 zile la Roma cu doar 145€, zbor și cazare cu mic dejun

In timp ce costurile de cazare sunt din ce in ce mai scumpe la Roma, iată o ofertă pe care nu o poți rata! 7 aprilie-10 aprilie 2024, cazare in Monte Sacro la ”Roma M3 JONIO” o locație cu recenzii extraordinare, cotată cu nota 9 pe booking.

Este adevărat că nu cobori din pat direct la Colosseum, dar la doar câteva stații de metrou merită să dormi trei nopți la Franco, o gazdă la care îți dorești să revii. Pentru cazare in zona Vatican, Barberini, Termini, preturile sunt de două ori mai mari. Nu se justifică să dai 100€ în plus pe zi in loc sa cumperi un card pass și să te deplasezi 3 zile cu tot ce dorești, tramvai, autobuz, metrou.

3 zile la Roma cu doar 145€

Trebuie sa vă spunem că în același cardpass intră și transportul la plajele de pe riviera romană, în localitatea Lido, la Marea Tireniană. De asemenea puteți vizita Ostia cu trenul din stația Piramide.

Rezervă zborul acum!

Doar 37€ zborul de la Bucuresti la Roma si retur. Compania Aeroitalia decolează de regulă de pe aeroportul Băneasa și aterizează pe Leonardo Da Vinci în Fiumicino. De AICI luați autobuzele Terravision până la gara Termini, sau orice mijloc de transfer doriți.

Aceasta a două ofertă de la Ryanair chiar dacă este un pic mai ridicată ca preț, are avantajul unei zile în plus datorită orelor de zbor, jumătate de zi pe 7 aprilie și jumătate pe 10. Și este operată din aeroporturile Otopeni și Ciampino.

Cazare de rezervă, foarte avantajoasă

Pentru o variantă în care călătoriți trei persoane ați putea alege hu Roma Camping in Town.

Aveti căsuța voastră cu tot confortul, o minibucătărie, cameră de duș, toaleta, 3 paturi in cameră, tv, frigider și tot ce este necesar. Terasă, piscină, restaurant cu mâncare excelentă, supermarket, locuri de joacă, excgenge, bancomate, bar etc. Este cu adevărat un orășel într-un mare oraș. Peste drum, după ce treceți pasarela, dacă vreți să vă aprovizionați serios, aveți un supermarket imens cu prețuri foarte mici și unde găsiți orice, chiar și mâncare gătită.

Pentru transportul către centru de preferat autobuzul 247 până la Muzeul Vatican, sau orice autobuz până la prima stație de metrou (Cornelia). De aici după preferințe coborâți oriunde doriți, de la Piazza Spagna la Barberini, de la Colosseum la Piramide. Într-un articol separat o să vă exlic câteva noțiuni simple despre liniile de metrou, obiectivele turistice și unde merită să faceți opriri.

Achiziționați online tururile sau biletele de intrare

Powered by GetYourGuide

 

Nu rata aceste povești, secrete și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *